Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki siyah yılan görmek

Rüyada iki siyah yılan görmek

Rüyada iki siyah yılan görmek musibetlerin yaşanacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki siyah yılan gördüyseniz:

  • Canlı görünmeye çalışın.

Rüyada çok sayıda siyah yılan görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet eder.

Rüyada siyah boynuzlu yılan görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işarettir.

Rüyada siyah su yılan görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah yılandan korkmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah iri yılan görmek başarı kaydedeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı siyah benekli yılan görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, yerinde saymayacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılan sokması görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane siyah yılan görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments