Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunda siyah yılan görmek

Rüyada boynunda siyah yılan görmek

Rüyada boynunda siyah yılan görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada boynunda siyah yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sınırlandırılmaya veya kısıtlanmaya hazır olmayabilirler ya da sınırlarını bilmeden davranıyor olabilirler.

Rüyada boynunda siyah yılan görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın boynundan soktuğunu görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuna sarılmış yılan görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada yılanın boynunu sıkmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuna yılan sarılmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, borçların sonlandırılacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine inanılır.

Rüyada orta boylu yılan görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın boynuna dolanmasını görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı boynunda görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments