Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bıçak görmek

Rüyada siyah bıçak görmek

Rüyada siyah bıçak görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah bıçak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da kişiler sinirlerinize hakim olmakta zorlanmanıza neden olabilir.

Rüyada siyah saplı bıçak görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah bıçak görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bıçak yalamak küslükleri bitireceğine, refah düzeyinin artacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada bıçakla soğan kesmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, suç işleyeceğine delalettir.

Rüyada kaybolan bıçağı bulmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bıçak satmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine işarettir.

Rüyada süslü bıçak görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına yorulur.

Rüyada bıçakla bir yerini kesmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments