Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla bir yerini kesmek

Rüyada bıçakla bir yerini kesmek

Rüyada bıçakla bir yerini kesmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla bir yerini kesmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir,dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada bıçakla bir yerini kesmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına yorulur.

Rüyada bıçak kesmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işarettir.

Rüyada bıçakla birini kesmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, daha fazla para kazanacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla parmak kesmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada bıçakla ağaç kesmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Rüyada bıçakla elini kesmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla ip kesmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına alamet eder.

Rüyada bıçakla hamur kesmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, insanların afiyet bulacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments