Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bir perde görmek

Rüyada beyaz bir perde görmek

Rüyada beyaz bir perde görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bir perde gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından da dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada beyaz tül perde görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına inanılır.

Rüyada beyaz perde açmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz perde taktığını görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, çok başarılı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz perde görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ve yeşil perde görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeni beyaz perde görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz perde satın almak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments