Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz perde takmak

Rüyada beyaz perde takmak

Rüyada beyaz perde takmak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, ekmeğine leke süreceğine, yollarının açılacağına, engel tanımayan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz perde takmak gördüyseniz:

  • İlişkilerin nereye gittiği konusunda net fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada beyaz tül perde takmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz perde takmak tüm isteklerine kavuşacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada tül perde takmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok başarılı atılımlar yapılacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve perde takmak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cama perde takmak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada perde takmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada pencereye perde takmak hastalıklarının da şifasını bulacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işaret eder.

Rüyada yeni perde takmak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments