Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz fare görmek

Rüyada siyah beyaz fare görmek

Rüyada siyah beyaz fare görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sorunların kalmayacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz fare gördüyseniz:

  • Bazı konularda zaman daralıyor ya da hızla hareket edilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada beyaz ve siyah fare görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz siyah fare görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz fare görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalettir.

Rüyada siyah ve beyaz fare görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah fare öldürmek mutluluk dolu haberler alacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, maddi sorumluluklarının artacağına delalettir.

Rüyada siyah kedi ve fare görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına delalettir.

Rüyada iki tane siyah fare görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada minik siyah fare görmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments