Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah fare öldürmek

Rüyada siyah fare öldürmek

Rüyada siyah fare öldürmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, bereketli işler yapacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah fare öldürmek gördüyseniz:

  • Tutarsız tavırları olan bir kişiye nasıl davranacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada siyah fare öldürmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz fare görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına inanılır.

Rüyada siyah fare beslemek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş siyah fare görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman siyah fare görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada siyah fare kovalamak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada evde siyah fare görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, mekân değiştireceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments