Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz fare görmek

Rüyada siyah ve beyaz fare görmek

Rüyada siyah ve beyaz fare görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve beyaz fare gördüyseniz:

  • Konu hakkında sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada siyah ve beyaz fare görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz siyah fare görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, resmi bir göreve getirileceğine işarettir.

Rüyada beyaz ve siyah fare görmek kazanç kapılarının kapanacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz fare görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde siyah fare görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane siyah fare görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, işlerini büyüteceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri siyah fare görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, aşık olacağına, yetim sevindireceğine alamet eder.

Rüyada minik siyah fare görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments