Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ceket giyen birini görmek

Rüyada siyah ceket giyen birini görmek

Rüyada siyah ceket giyen birini görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sorunların gittikçe artacağına işarettir.

Rüyada siyah ceket giyen birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kapılacağınız çelişkiler, huzursuz bir yapı sergilemenize sebep olabilir.

Rüyada siyah ceket çıkarmak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına delalettir.

Rüyada siyah beyaz ceket görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada siyah ceket giyen birini görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalettir.

Rüyada siyah deri ceket giymek şansın döneceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kadife ceket görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada siyah deri ceket almak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada siyah ceket giymek hanesine güneş doğacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments