Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çirkin bir iş yapmaya, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ay görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde çok ay görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldız ve ay görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde iki ay görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kötülüklerden uzak kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments