Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve güneşin çarpıştığını görmek

Rüyada ay ve güneşin çarpıştığını görmek

Rüyada ay ve güneşin çarpıştığını görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ay ve güneşin çarpıştığını gördüyseniz:

  • Gergin ortamların yaratacağı stres yüzünden ilişkiniz oldukça dalgalanacak.

Rüyada ay ve güneşin çarpıştığını görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, yeni çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik çarpıp ölmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, maddi konuda zayıflayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemilerin çarpıştığını görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki uçağın çarpıştığını görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Rüyada araba çarpıp ölmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla birine çarpıp öldürmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızların çarpışmasını görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çarpışan arabaya binmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments