Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah atlet görmek

Rüyada siyah atlet görmek

Rüyada siyah atlet görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, moralinin bozulacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah atlet gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşmak ya da bazı sonuçlar elde etmek için alacağınız pozisyon ya da girişimleriniz istenilen sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Rüyada siyah atlet görmek kolaylığa kavuşacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil atlet görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli atlet görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz erkek atleti görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada atlet külot görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi atlet görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine yorulur.

Rüyada atletli birini görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet yıkamak her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kederleneceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments