Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz atlet yıkamak

Rüyada beyaz atlet yıkamak

Rüyada beyaz atlet yıkamak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atlet yıkamak gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz atlet yıkamak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz erkek atleti görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz atlet çıkarmak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet hediye etmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz atlet aldığını görmek kızgınlıkların geçeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine inanılır.

Rüyada beyaz atlet giymek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, hastalıklarını yeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments