Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atletli birini görmek

Rüyada atletli birini görmek

Rüyada atletli birini görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, insan sevindireceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada atletli birini gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada kendini don atlet görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık atlet görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz atlet asmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işarettir.

Rüyada don atlet kalmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini atletli görmek sıkıntılar son bulacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet ve külot görmek içinin hafifleyeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, hanesine huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı atlet görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına inanılır.

Rüyada kadın atleti giymek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments