Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli atlet görmek

Rüyada renkli atlet görmek

Rüyada renkli atlet görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli atlet gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip veya sizin gibi düşünen kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada renkli atlet görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada delik atlet görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada atletle dolaşmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü atletle görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, refah içinde yaşayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işarettir.

Rüyada turuncu atlet görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, insanların hayır dualarını alacağına delalet eder.

Rüyada kendini atletli görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine inanılır.

Rüyada atlet külot görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, işinde terfi edeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada atlet aramak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, dostlardan zarar görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments