Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi atlet görmek

Rüyada mavi atlet görmek

Rüyada mavi atlet görmek umutlarının söneceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi atlet gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmayın.

Rüyada mavi atlet görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, onların güvenini sarsacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini atletli görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi anlamda güçleneceğine, hayallerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı atlet görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada kadın atleti giymek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada atletle gezmek hayırlı bir yuva kuracağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada atlet külot görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği atletle görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments