Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çanta satın almak

Rüyada siyah çanta satın almak

Rüyada siyah çanta satın almak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, yeni kapılar açılacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah çanta satın almak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla veya geçmişte tanıştığınız bir kişiyle tekrar bağlantı kurmanız bazı konuların rayına oturmasına yardım edebilir.

Rüyada siyah çanta satın almak sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada kahverengi çanta satın almak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada bayan çantası satın almak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, parasız günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çanta satın almak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına rivayet eder.

Rüyada yeni çanta satın almak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı çanta satın almak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Rüyada çanta satın aldığını görmek adını işiyle duyuracağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, mesleğinde atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada sırt çantası satın almak bunun farkına varacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments