Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişeyle su almak

Rüyada şişeyle su almak

Rüyada şişeyle su almak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada şişeyle su almak gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada su şişesi almak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada şişelerce su içmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişe suyu görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına rivayet eder.

Rüyada şişede su görmek içinin huzurla dolacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada su şişesinden su içmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada pet şişe içinde su görmek alim ve bilge insan olacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, işinde başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada bir şişe su içmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işarettir.

Rüyada yeşil şişeden su içmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yaşamın kolaylaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments