Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su şişesi almak

Rüyada su şişesi almak

Rüyada su şişesi almak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, onları okula göndereceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada su şişesi almak gördüyseniz:

  • En az sizin kadar, size verebileceği şeyleri olan bir iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada bir şişe su vermek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş su şişeleri görmek hastalıkların şifa bulacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına inanılır.

Rüyada şişe su satın almak zenginliğe sahip olunacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına yorulur.

Rüyada şişelerde su görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pet şişeye su doldurmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişeyle su içmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişeyle su taşımak üzüleceğine ve pişman olacağına, başarıya giden yolların açılacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada maden suyu şişesi görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, gelirinin sürekli olacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments