Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişe suyu görmek

Rüyada şişe suyu görmek

Rüyada şişe suyu görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada şişe suyu gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada cam su şişesi görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine tabir olunur.

Rüyada şişeye su doldurmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yolculuğa, yurtdışına gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pet şişe su görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pet su şişesi görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişeyle su almak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine inanılır.

Rüyada plastik şişe içinde su görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine delalettir.

Rüyada içi dolu su şişesi görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, inancının eksileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir şişe su içmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments