Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişede su görmek

Rüyada şişede su görmek

Rüyada şişede su görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına işarettir.

Rüyada şişede su gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Rüyada şişe su içmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pet şişeye su doldurmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişeden kana kana su içmek zarar etme riskini en aza indireceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada pet şişe içinde su görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şişe su vermek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada plastik şişede su görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına inanılır.

Rüyada bir şişe su almak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işarettir.

Rüyada şişe su satın almak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments