Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pet şişeye su doldurmak

Rüyada pet şişeye su doldurmak

Rüyada pet şişeye su doldurmak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pet şişeye su doldurmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Rüyada pet şişeye su doldurmak o masumların bedduasını alacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada pet şişede su almak sıkıntılarının günden güne artacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pet şişe su görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada pet şişeden su içmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada su dolu pet şişe görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada pet su şişesi görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ped şişede su görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına delalet eder.

Rüyada pet şişede su içmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, bereket ve zenginlik bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments