Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şişe su almak

Rüyada bir şişe su almak

Rüyada bir şişe su almak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına inanılır.

Rüyada bir şişe su almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşırken duygularınızın işin içine karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada su şişesi almak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada su dolu cam şişe görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pet şişede su içmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişeden kana kana su içmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Rüyada cam şişeden su içmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişelerce su görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada şişe su almak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada şişede su taşımak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments