Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişe su satın almak

Rüyada şişe su satın almak

Rüyada şişe su satın almak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada şişe su satın almak gördüyseniz:

  • Baskıcı veya aşırı ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada şişe su satın almak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pet şişe içinde su görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişe su içmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, evlatlarından memnun olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada plastik şişe içinde su görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalet eder.

Rüyada şişeyle su almak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, gözyaşının kuruyacağına delalettir.

Rüyada su dolu cam şişe görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine tabir olunur.

Rüyada pet su şişesi görmek yüksek diploma alacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada şişede su taşımak düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments