Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şişe su vermek

Rüyada bir şişe su vermek

Rüyada bir şişe su vermek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına yorulur.

Rüyada bir şişe su vermek gördüyseniz:

  • Aranızdaki durum karşılıklı olarak birbirinizi anlamak için gayret göstermemenizden kaynaklanmaktadır.

Rüyada su dolu şişe görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada şişede su taşımak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişelerce su içmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalettir.

Rüyada su dolu pet şişe görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada plastik su şişesi görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, her zaman neşeli olacağına delalettir.

Rüyada plastik şişeden su içmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya yorulur.

Rüyada pet şişeden su içmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu cam şişe görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments