Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişe kırığı görmek

Rüyada şişe kırığı görmek

Rüyada şişe kırığı görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada şişe kırığı gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu inatçı bir kişiye anlatmaya çalışırken zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada şişe kırığı görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, ulvi kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bira şişesi görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada kırık cam şişe görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kırık parfüm şişesi görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada plastik su şişesi görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate işaret eder.

Rüyada boş şişe görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapaklı şişe görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişeden su içtiğini görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments