Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş şişe görmek

Rüyada boş şişe görmek

Rüyada boş şişe görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, güzel günlere kavuşacağına, huzurunun eski haline döneceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boş şişe gördüyseniz:

  • Zorlayıcı görüşmelerden kaçınmalısınız.

Rüyada boş su şişeleri görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına delalettir.

Rüyada boş plastik şişe görmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada boş rakı şişesi görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada boş şişeler görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada boş içki şişesi görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalet eder.

Rüyada boş kolonya şişesi görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada parfüm şişesini boş görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işarettir.

Rüyada boş süt şişesi görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments