Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişeden su içtiğini görmek

Rüyada şişeden su içtiğini görmek

Rüyada şişeden su içtiğini görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hayallerinin gerçek olacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişeden su içtiğini gördüyseniz:

  • Belli planları değiştirmek ya da uygulanması için ısrarcı olmak, farklı şekilde yorumlanmanıza neden olabilir.

Rüyada içi su dolu şişe görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına rivayet eder.

Rüyada içi dolu su şişesi görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada şişeden su içtiğini görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içi dolu şişe görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, sevindirici haberler alınacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada şişeyle su içmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet eder.

Rüyada plastik su şişesi görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada şişede su taşımak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işarettir.

Rüyada şişelerce su içmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments