Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline iğne batırmak

Rüyada eline iğne batırmak

Rüyada eline iğne batırmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulur.

Rüyada eline iğne batırmak gördüyseniz:

  • Fiziksel incinmelerden, hastalıklara kadar herşeye açıksınız.

Rüyada eline iğne batırmak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, ters giden durumların düzeleceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına iğne batırmak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada parmağa iğne batırmak çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine inanılır.

Rüyada ayağa iğne batırmak işlerini yoluna koymayı başaracağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazına iğne batırmak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağına iğne batırmak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalet eder.

Rüyada birisine iğne batırmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine işarettir.

Rüyada vücuduna iğne batırmak aile içinde de bereketin artacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments