Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağalar görmek

Rüyada kaplumbağalar görmek

Rüyada kaplumbağalar görmek şansın yüze güleceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağalar gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada iki kaplumbağa görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada falda kaplumbağa görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kaplumbağa görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanmış kaplumbağa görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa kurtarmak yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine inanılır.

Rüyada pembe kaplumbağa görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa ellemek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments