Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa üzerine binmek

Rüyada kaplumbağa üzerine binmek

Rüyada kaplumbağa üzerine binmek geçim derdinin kalmayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iyi geçim halinde kalacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa üzerine binmek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren konularda yeni şeyler öğrenebilirsiniz veya imajınızı ilgilendiren gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kaplumbağanın üstüne binmek ayağının tökezlemeyeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, endişelerinin son bulacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa binmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağaya binmek kısmetlerinin çoğalacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa üzerine binmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa larla yüzmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, bereketli günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa tarafından ısırılmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, hastalıklarından kurtulacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet eder.

Rüyada kanatlı kaplumbağa görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, bilgilerle donanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments