Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında ben görmek

Rüyada sırtında ben görmek

Rüyada sırtında ben görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yönetici makamına geleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kalbini kıracağına işarettir.

Rüyada sırtında ben gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.

Rüyada sırtta ben görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada sırtında et beni görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sırtında ben görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıllı ben görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünde ben görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye alamet eder.

Rüyada birinin beni hamile görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda et ben görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada benis görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments