Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et ben görmek

Rüyada et ben görmek

Rüyada et ben görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, malvarlığının artacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada et ben gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yüzde et ben görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde et beni görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük et beni görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada et beni kopartmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda et beni görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, büyük adımlar atılacağına, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada boyunda et beni görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada et beninin koptuğunu görmek ileride çok zengin biri olacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada et beni görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments