Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtta ben görmek

Rüyada sırtta ben görmek

Rüyada sırtta ben görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, işlerinin de rast gideceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, sorumlu tutacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet eder.

Rüyada sırtta ben gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla iltimasa sahipsiniz.

Rüyada sırtında ben görmek sıkılacağı bir haber almaya, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtta ben görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında et beni görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafada ben görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, afiyette olacağına, geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kolda et beni görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ben kopartmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada birinin beni öldürmek istediğini görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuza benzeyen insan görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments