Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında böcek görmek

Rüyada sırtında böcek görmek

Rüyada sırtında böcek görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada sırtında böcek gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Rüyada sırtında böcek görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, insanların takdirini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtta böcek görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, hem dua alacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırtına vurduğunu görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sırtında sivilce görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yenisinin başlayacağına yorulur.

Rüyada sırtında kaplumbağa görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada sırtında taş taşımak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında yara olduğunu görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada sırtına yük almak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments