Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtta böcek görmek

Rüyada sırtta böcek görmek

Rüyada sırtta böcek görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sırtta böcek gördüyseniz:

  • Gelişme kaydedilebilecek ya da güçlendirilmesi gereken konular ön plana çıkıyor.

Rüyada sırtta böcek görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında böcek görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sırtının terlediğini görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada sırt sırta oturmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Rüyada bebeği sırtında taşımak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, ruhunu güzelleştireceğine işarettir.

Rüyada köpeği sırtına almak nahoş sözler işiteceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada sırtımdan bıçaklanmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments