Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtımdan vurulmak

Rüyada sırtımdan vurulmak

Rüyada sırtımdan vurulmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtımdan vurulmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada sırtına vurulduğunu görmek bolluk içinde yaşanacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, gayrimenkul işine girileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada sırttan vurulmak belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırttan silahla vurulmak üzerindeki kötü imajı sileceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada sırtından silahla vurulmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtından tabancayla vurulmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, belaya ve derde düşeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalet eder.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada sırtından iğne vurulmak sağlığının da yerine geleceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments