Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları ağrımak

Rüyada ayakları ağrımak

Rüyada ayakları ağrımak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, maddi gücünün azalacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Rüyada ayakları ağrımak gördüyseniz:

  • İletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada birinin ayağının ağrıdığını görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, hüsrana uğratacağına yorulur.

Rüyada ayağının ağrıdığını görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine inanılır.

Rüyada ayaklarının ağrıdığını görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağın ağrıdığını görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları ağrımak çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağı ağrımak borçların ödeneceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının dişinin ağrıdığını görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin ağrıdığını görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, mal ve para kazanılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments