Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna saklamak

Rüyada ayna saklamak

Rüyada ayna saklamak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayna saklamak gördüyseniz:

  • Değişik yöntemler maddi kazanç sağlamanıza da yardım edebilir.

Rüyada ayna saklamak yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada çeyrek altın saklamak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük tartışmalara gireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük saklamak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiğ et saklamak uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik saklamak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabanca sakladığını görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada ölü saklamak güzel günlerin geleceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına inanılır.

Rüyada börek saklamak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments