Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt üstü uyumak

Rüyada sırt üstü uyumak

Rüyada sırt üstü uyumak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırt üstü uyumak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizin kadar sorumluluk sahibi veya ne yaptığını bilen kişiler olmayabilirler.

Rüyada sırt üstü uyumak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kalbini kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sırt üstü çamura düşmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Rüyada sırt üstü düşmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada sırt üstü kaymak hanesine bolluk geleceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırt üstü uçmak rızkın günden güne genişleyeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine yorulur.

Rüyada sırt üstü toprağa düşmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, şansın yüze güleceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments