Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt üstü yattığını görmek

Rüyada sırt üstü yattığını görmek

Rüyada sırt üstü yattığını görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sıkıntıların aşılacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, tövbe etmeden vefata, çok iyi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırt üstü yattığını gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız gerekiyor.

Rüyada sırt üstü yattığını görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine alamet eder.

Rüyada sırt üstü yere düşmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına delalettir.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırt üstü uzanmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada denizde sırt üstü yatmak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, üzüntülerini bölüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırt üstü çamura düşmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments