Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt üstü kaymak

Rüyada sırt üstü kaymak

Rüyada sırt üstü kaymak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yılmayacağına, başarıdan başarıya koşacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, kazancın çoğalacağına, tüm isteklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sırt üstü kaymak gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Rüyada sırt üstü kaymak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırt üstü yere düşmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada toprağa sırt üstü düşmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek kime gideceğine, güzel bir yola çıkılacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada sırt üstü yattığını görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada sırt üstü uyumak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada sırt üstü uçmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments