Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt kaşımak

Rüyada sırt kaşımak

Rüyada sırt kaşımak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına işarettir.

Rüyada sırt kaşımak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya bazı iş birliklerinizde üzerinizdeki baskı artıyor.

Rüyada birinin sırt kaşımak etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sırtı kaşımak rahat ettirecek bir işe girileceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, diplomalarının artacağına inanılır.

Rüyada başkasının sırtını kaşımak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin sırtını kaşımak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtını kaşımak ortaya bazı projeler koyacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına işarettir.

Rüyada sırt kaşımak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada ölünün sırtını kaşımak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments