Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtı kaşımak

Rüyada sırtı kaşımak

Rüyada sırtı kaşımak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, zenginliğinin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada sırtı kaşımak gördüyseniz:

  • Olayların ya da gelişmelerin iyi tarafları da var.

Rüyada sırtını kaşımak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işarettir.

Rüyada sırtı kaşımak itibar edineceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinin sırtını kaşımak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sırt kaşımak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Rüyada ölünün sırtını kaşımak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kendisiyle övüneceğine inanılır.

Rüyada başkasının sırtını kaşımak her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin sırtını kaşımak Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments