Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırada olmak

Rüyada sırada olmak

Rüyada sırada olmak yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, atılıma geçeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, ayrıcalık elde edeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada sırada olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sırat köprüsü görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, iş kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sırattan geçmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet eder.

Rüyada sırada olmak çok başarılı işlere adım atacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada okulda sırada olmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada bir sırada beklemek yeni işlere girileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada sırada oturmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, insanları kıracağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret eder.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments