Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırattan geçmek

Rüyada sırattan geçmek

Rüyada sırattan geçmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırattan geçmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Rüyada sırat köprüsünden geçmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırattan geçmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulur.

Rüyada sırada olmak geçici olarak rahatsızlanacağına, bunun farkına varacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sırada beklemek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada sırada oturmak takdir toplayacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada sırat köprüsü görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada okulda sırada olmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, ticaretin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınıfta sırada oturmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments