Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırat köprüsü görmek

Rüyada sırat köprüsü görmek

Rüyada sırat köprüsü görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, iyi geçim halinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırat köprüsü gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla aranızda oluşacak farklılıklar, sizi huzursuz edebilir.

Rüyada sırat köprüsünden geçtiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada sırat köprüsünden geçmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırat köprüsü görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek şeytanın aklına uyacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına işarettir.

Rüyada sırada oturmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada okulda sırada olmak evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada sırada beklemek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, hedeflerini tutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırattan geçmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments