Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sır söylemek

Rüyada sır söylemek

Rüyada sır söylemek bolluğun ve verimin de artacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada sır söylemek gördüyseniz:

  • Diğerlerine direktif vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada sır söylemek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada sırrını söylemek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, büyük emekler vereceğine işaret eder.

Rüyada sır öğrenmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sır duymak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Rüyada sır çözmek özel hayatının da yolunda gideceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, daha fazla yakınlaşacağına tabir olunur.

Rüyada sır tutmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırra vakıf olmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, para sıkıntısı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sır vermek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, işsiz ise işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments