Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sır vermek

Rüyada sır vermek

Rüyada sır vermek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işaret eder.

Rüyada sır vermek gördüyseniz:

  • Bir süredir oldukça yavaş ilerleyen işler, planlar veya programlar hız kazanmaya başlıyor.

Rüyada bir sırrı öğrenmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Rüyada sır saklamak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sır öğrenmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına delalettir.

Rüyada sır almak yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına alamet eder.

Rüyada sırrını açıklamak rahatın ve konforun geleceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada sırrını söylemek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine işarettir.

Rüyada sır tutmak iyiliğe ve güzelliğe, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada bir sırrı açıklamak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments